ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 yılı eTwinning Ulusal - Avrupa Kalite Etiketleri Sahiplerini Buldu

2020 yılında Erzincan ilinde görev yapmakta olan öğretmenlerimizin çeşitli projelere katılımı sonucunda 93 Ulusal Kalite Etiketi ve 34 Avrupa Kalite Etiketi olmak üzere toplamda 127 kalite etiketi kazanılmıştır.
2020 yılı eTwinning Ulusal - Avrupa Kalite Etiketleri Sahiplerini Buldu

Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluk olan eTwinning iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik bir platform sunmaktadır. eTwinning, bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir.

İlimizde eTwinning portalına kayıtlı 3.027 öğretmen çeşitli ulusal ve Avrupa projelerine katılım sağlamakta ve projelerde öğrencileriyle birlikte gerçekleştirmiş oldukları verimli çalışmalar sonucunda Ulusal-Avrupa Kalite Etiketleri almaya hak kazanmaktadır.

Kasım 2020 itibari ile 93 Ulusal Kalite Etiketi ve 34 Avrupa Kalite Etiketi olmak üzere toplamda 127 kalite etiketi kazanılmıştır. Bir önceki yıl bu sayının 35 kalite etiketi olması öğretmenlerimizin istikrarlı çalışmalarının ve 2020 yılında yaşanan Covid-19 pandemi sürecine rağmen özverili bir şekilde faaliyetlerini sürdürdüklerinin bir kanıtıdır. Ayrıca İliç ilçemizde kazanılan 6 Ulusal ve 3 Avrupa Kalite etiketi de dezavantajlı bölgelerimizde de yenilikçi eğitim-öğretim uygulamalarının başarıyla sürdürüldüğünün göstergesidir. 

Bu başarıya imza atan tüm öğretmen, okul yöneticisi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

02-11-2020

Fatih Mahallesi 719. Sokak No.28 - (446) 214 16 05 214 20 73

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.