ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Millî Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir Başkanlığında Gerçekleştirildi

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Millî Eğitim Müdürler Kurulu toplantısı 09 Haziran 2023 Cuma günü İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir başkanlığında toplandı.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Millî Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir Başkanlığında Gerçekleştirildi

Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya müdürlüğümüz yöneticileri ile  ilçe millî eğitim müdürlerimiz  katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Demir, toplantı açılış konuşmasında,toplantının hayırlı olması temennisinde bulunarak eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesini yaptı.

Toplantıda ayrıca, müdürlüğümüz yöneticileri tarafından gündem maddeleri doğrultusunda sorumlu oldukları Devam- Devamsızlık, MESEM Programı Bulunan Okullara Öğrenci Kayıtları, TÜBİTAK Patent Faydalı Model ve Ulusal ve Uluslararası Proje Çalışmaları, Mesleki ve Teknik Eğitimin Yaygınlaştırılması ve Eğitim Ortamlarının Güçlendirilmesi, Bakanlığımız Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi,Öğrenci Rehberlik Hizmetleri, ÇEDES Projesi, Sosyal Etkinlikler, Mesleki Gelişim Çalışmaları, İş Sağlığı Ve Güvenliği Konuları ile ilgilisunumlar ve bilgilendirmeler yapıldı.

Bakanlığımız eğitim politikaları doğrultusunda yaz tatili sürecinde açılacak Destekleme ve Yetiştirme kursları dâhil olmak üzere yaz dönemi süresince yapılacak iş ve işlemlere ilişkin bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, ilimiz genelinde yapılan çalışmalar başta olmak üzere, eğitim öğretime dair idari ve teknik pek çok konu ele alınıp değerlendirildi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Demir, eğitim/öğretim yılının ilk gününden bugüne, okul ve kurumlarımızda özveri ile çalışan herkese teşekkür ederek, eğitim yılının son haftasında yapılacak çalışmalarda kolaylıklar diledi.

 

09-06-202309-06-202309-06-2023

Fatih Mahallesi 719. Sokak No.28 - (446) 214 16 05 214 20 73

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.